Gemeente Beverwijk roept inwoners op mee te denken over nieuwe uitstraling

Door: Jan Pronk

BEVERWIJK – Beverwijk is altijd in beweging. Dat geldt voor de inwoners, maar ook voor de gemeente zelf. De uitstraling van de gemeente Beverwijk – logo, huisstijl, website – is aan vernieuwing toe. We vinden het belangrijk dat onze inwoners zich herkennen in de nieuwe uitstraling van de gemeente Beverwijk. Daarom vragen we u graag met ons mee te denken.

Op vrijdag 16 juni organiseert gemeente Beverwijk van 18.00 tot 20.00 uur een bijeenkomst in het gemeentehuis. De gemeente zoekt bewoners van alle leeftijden die willen meedenken, onder leiding van het ontwerpbureau. Tijdens de sessie staan vragen centraal zoals: Wat kenmerkt Wijkers? Wat zijn onze symbolen? Wat is het karakter van onze gemeente?

Inspiratie voor het ontwerp

Het doel van de bijeenkomst is om inspiratie te leveren voor een nieuw ontwerp. Later kunnen inwoners reageren op het ontwerp. Op het gemeentehuis, maar ook online. Ook inwoners die niet bij de bijeenkomst op 16 juni zijn, krijgen de kans om te reageren.

Jong en oud mag meedenken

Wie wil meedenken, kan zich aanmelden voor de bijeenkomst op vrijdagavond 16 juni van 18.00 tot 20.00. De gemeente zorgt voor belegde broodjes en iets te drinken. Aanmelden kan tot 25 mei via het formulier op beverwijk.nl/huisstijl. De gemeente streeft naar een zo gevarieerd mogelijke groep inwoners. Bij teveel aanmeldingen wordt een selectie gemaakt. Mensen die zich aanmelden ontvangen eind mei bericht.

 

 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing