Gemeente treft maatregelen

Door: Jan Pronk

IJMOND - De gemeente heeft maatregelen genomen om de overlast voor het winkelend publiek tijdens de werkzaamheden in de Breestraat te verminderen.
Sinds Stedin en PWN in januari zijn begonnen met de werkzaamheden aan de gas- en waterleidingen, is de Breestraat afgesloten voor doorgaand fietsverkeer.

Winkelend publiek dat met de fiets komt (bestemmingsverkeer), is welkom op de Breestraat met de fiets aan de hand. De gemeente plaatst hiervoor extra fietsenrekken.
De bereikbaarheid voor gehandicapte bezoekers wordt op korte termijn verbeterd. Voor hen  komen er twee extra parkeerplaatsen op de Koningstraat en
twee op de Meerstraat nabij de Nieuwstraat. Daarnaast worden de twee plaatsen voor gehandicapten op parkeerterrein De Raep verlegd, zodat ze beter zichtbaar zijn.
Deze week zijn acht platanen teruggeplaatst op de Breestraat. Dit is een tijdelijke maatregel om de Breestraat in de lente toch een groen accent te geven.
De bomen blijven tot 3 augustus 2017 staan.

Gratis parkeren
Deze maatregelen komen bovenop het besluit van de gemeenteraad om het parkeren in het centrum op donderdag en in het weekend gratis te maken. Dit is ingegaan op 1 maart 2017.


advertenties

Verhuis- en Transportbedrijf Johan Post
Fietspoint
Autoverzekering vergelijken
Café-Biljart Carillon
Bloemsierkunst De Duinroos
Energie vergelijken
Beverwijkse Koeriersdienst en Stadspost
Goedkoopste Energieleverancier
TarwegrasKoning
Energie Vergelijken
Energievergelijker
Lenary.nl
Kentekencheck
Sim Only Check
goedbegin.eu
Vergelijk vaste lasten
Startpagina24.com
Ikvergelijk.nu
Online Casino Informatie
Telefoon.nl
Creditcard.nl