Gemeenten bedanken vrijwilligers met show

Door: Bos Media Services

BEVERWIJK / HEEMSKERK - De gemeenten Beverwijk en Heemskerk nodigen de vrijwilligers die binnen hun gemeenten actief zijn uit voor een theateravond om hen te bedanken voor hun onbetaalbare inzet. De bedankavond is op 14 december 2015 in het Kennemer Theater. 

De wethouders Haydar Erol (Beverwijk) en Cees Beentjes (Heemskerk) openen de avond. Vervolgens presenteert theatergroep Vuile Huichelaar de voorstelling 'Eenzame kerst of: Zit ik hier heel alleen kerstfeest te vieren'. Een vrolijke meezing-cabaretkerstshow vol klassieke, swingende, tenenkrommende en tranentrekkende kerstliedjes, aangevoerd door de dames van Vuile Huichelaar. Over alles wat bij de decembermaand komt kijken, zoals 'wat doen we met ma'.

Kaarten kunnen worden aangevraagd via telefoonnummer 0251 222222 op werkdagen tussen 09:30 en 12:30 uur. Vrijwilligers kunnen voor zichzelf kaarten aanvragen onder vermelding van hun naam en telefoonnummer/e-mailadres én de organisatie waarvoor de vrijwilliger actief is. Voor deze bedankavond geldt dat het aantal kaarten beperkt is, op is op. Wie een kaart gereserveerd heeft en uiteindelijk verhinderd blijkt te zijn wordt dringend verzocht dit kenbaar te maken, zodat de kaart beschikbaar kan worden gesteld aan een andere vrijwilliger.

De gereserveerde kaarten kunnen tussen 1 en 11 december 2015 worden opgehaald in wijkcentrum Prinsenhof aan de Beatrixlaan 2 op werkdagen tussen 09:30 en 12:00 uur.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing