Gemeenteraad organiseert raadscafé

Door: Cor Beumer

BEVERWIJK – Een werkgroep van de gemeenteraad organiseert donderdag 29 november een raadscafé om met inwoners uit Beverwijk en Wijk aan Zee in gesprek te gaan over de waarde van de gemeente Beverwijk.

Raadslid en medeorganisator Brigitte van den Berg belooft een gezellige avond: “We willen een cafésfeer creëren waarbij inwoners en raadsleden gemakkelijk met elkaar in gesprek kunnen aan de hand van stellingen. De live muziek en leuke sprekers zorgen daarbij voor de nodige gezelligheid.”

Het is de eerste editie van het raadscafé en de organisatie hoopt op een goede opkomst. Raadslid Paul Meiland: “Iedereen heeft wel dingen die hem opvallen in zijn of haar gemeente. De stap om een raadslid te mailen of bellen is dan vaak groot. Daarom is zo’n avond zo goed. Iedereen kan langskomen en direct zijn ideeën delen met raadsleden.”

Het raadscafé vindt plaats op donderdagavond 29 november in het café van Bioscoop Cineworld, bovenin het gebouw (lift aanwezig). De aanvang 19:30 uur, toegang is gratis.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing