Gemeentesecretaris Beverwijk kiest voor nieuwe uitdaging

Door: Jan Pronk

BEVERWIJK – Na ruim 4,5 jaar vertrekt Esther Loenen als gemeentesecretaris bij de gemeente Beverwijk. Loenen begon in april 2019 in Beverwijk en kreeg van het toenmalig college een stevige veranderopgave mee. 

Esther Loenen: “Ik ben ontzettend trots op de resultaten die we hebben behaald, maar ik geloof dat groei komt door nieuwe uitdagingen aan te gaan. Het is tijd voor het volgende hoofdstuk in mijn carrière, en ik kijk ernaar uit om nieuwe kansen te verkennen.” 

Burgemeester Martijn Smit: “Esther Loenen heeft zich in de afgelopen periode met veel energie ingezet voor de ontwikkeling en groei van de ambtelijke organisatie en verbetering van de bedrijfsvoering. Daarbij had zij niet alleen oog voor de medewerkers maar ook voor de behoeften van onze inwoners, ondernemers en maatschappelijke partners. Ze heeft een stevige basis gelegd voor onze organisatievisie en –missie en de kernwaarden die ons leiden in ons dagelijkse werk. Ik ben blij met deze resultaten en dank Esther namens het hele college voor haar inzet.” 

De functie van gemeentesecretaris wordt tijdelijk waargenomen door loco- gemeentesecretaris Bernadette Wieringa. Eind 2023 start de procedure om te komen tot de definitieve invulling van de vacature. 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing