Genomineerden IJmond Onderneemt Award 2017 bekend

Door: Jan Pronk

IJMOND - Nog een maand en dan is het zover! Tijdens hét regionale netwerkevent IJmond Onderneemt op dinsdag 14 november wordt voor de achtste keer de IJmond Onderneemt Award uitgereikt. Deze prijs wordt jaarlijks overhandigd aan een echt IJmonds bedrijf, dat zich op een positieve manier onderscheidt van haar concurrentie en boven het maaiveld uitstijgt. Goed ondernemerschap mag worden beloond! Ook dit jaar is A9 Studio’s verkozen als locatie. 

Vorig jaar zagen ruim 230 ondernemers de IJmond Onderneemt Award gewonnen worden door De Wilde Ingenieursgroep. De jury, bestaande uit diverse bestuursleden van ondernemersverenigingen en de winnaar van vorig jaar, heeft ook dit jaar weer een zware taak om uit drie toppers één winnaar te kiezen. De genomineerden zijn in willekeurige volgorde:

Montarent Bouwlogistiek BV

Het Beverwijkse Montarent Bouwlogistiek BV is marktleider in verkoop en verhuur van snelmontage torenkranen. ‘Bovendien hebben we dit jaar een innovatieprijs gewonnen. Dit voor de ontwikkeling van twee speciale machines voor het verminderen van fysieke belasting in de bouw’, aldus een trotse directeur Cor Koopmans.

NVD Beveiligingsgroep

Samenwerken aan een veilige woon-, werk- en leefomgeving. Dat is wat de NVD Beveiligingsgroep al ruim een eeuw verzorgt. Met de verwerking van liefst 300.000 alarmmeldingen per dag, behoort het Haarlemse bedrijf tot de top-4 marktspelers in Nederland. ‘Wij begonnen met surveillance’, zegt algemeen directeur Patrick van der Leelie. ‘Destijds liepen onze mensen op de fiets controlerondes bij particulieren en bedrijven. Als een soort wijkwacht. Die tak van sport beoefenen we nog steeds.’

Slijptechniek IJmond

Als Slijptechniek IJmond gereedschappen moet herslijpen, zeggen klanten na afloop vaak: ‘Onze gereedschappen doen het nu nóg beter dan toen we het nieuw hadden aangeschaft.’ ‘Topkwaliteit leveren is dan ook één van onze speerpunten’, aldus directielid Annemiek Putter-Opgelder.

Programma

Het programma zal ook dit jaar boeiend zijn met bijzondere hoogtepunten. Het thema is ‘Wat is jouw drive?’. In een feestelijke setting zullen de prijzen worden bekend gemaakt. De dagvoorzitter is, net als vorig jaar, cabaretière Lonneke Dort. Verder zal Tim de Vries spreken over zijn drive. Ten gevolge van een trampoline-ongeval in mei 1997 is Tim zijn linker onderbeen inclusief knie verloren. Trampoline springen deed hij destijds als sport en hij had net zijn debuut gemaakt in de hoogste klasse, de A-klasse. Na zijn ongeval heeft Tim beide schouders onder zijn revalidatie gezet en na 1,5 week kon hij het ziekenhuis verlaten. Na een korte roeicarrière maakte Tim in september 2010 de keuze om te gaan handbiken. En dat bleek een goede keuze! Tim werd van 2012 t/m 2015 viermaal op rij Nederlands Kampioen tijdrijden. Het hoogtepunt van Tim behaalde hij tijdens het wereldkampioenschap paracycling in het Zuid-Afrikaanse Pietermaritzburg afgelopen september. In een spannende race van 61 kilometer lukte het Tim de Vries voormalig Formule 1-coureur Alesandro Zanardi in de eindsprint te kloppen en daarmee mag hij zich wereldkampioen noemen. Met een inspirerend verhaal zal hij de aanwezigen meenemen in zijn drive.

Tijdens het ondernemersnetwerkevent IJmond Onderneemt worden in totaal drie awards uitgereikt. Naast de IJmond Onderneemt Award, worden ook de IJmond Werkt! Award en de IJmond Duurzaam Award uitgereikt. Voor de Duurzaam Award zijn Parlevliet & Van der Plas, Timboektoe en Abelia Fleuristen genomineerd. De genomineerden voor de IJmond Werkt! Award worden binnenkort bekend gemaakt.  Op de website www.ijmondonderneemt.nl kunnen ondernemers zich aanmelden om deze bijeenkomst gratis bij te wonen.

Partners

IJmond Onderneemt wordt georganiseerd door OV IJmond, IJmond Werkt!, Omgevingsdienst IJmond en businessmagazine IJmondiaan. Hoofdsponsor is Rabobank IJmond. GreenBiz IJmond is tevens sponsor en Haprotech sponsort de prijzen.

Meer informatie vindt u op www.ijmondonderneemt.nl

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing