Gezellige drukte tijdens Plantagemarkt

Door: Bos Media Services

BEVERWIJK - De Plantagemarkt, die vanmiddag door winkeliers van de gelijknamige winkelgalerij werd georganiseerd, is wederom een groot succes geworden. Het evenement is inmiddels een jaarlijkse traditie geworden en bracht ook nu weer veel mensen op de been. 

Bij verschillende kramen van de winkeliers waren lekkere hapjes te proeven en te kopen. Zo presenteerde groente- en fruitspecialist Frank Meuleman er een huisgemaakte piccalilly met veel verse groenten. Speciaal voor deze gelegenheid verpakt in kleine emmertjes, maar normaal gesproken in potten verkrijgbaar in de zaak. Perfect in combinatie met boerenkoolstamppot en zo werd het ook vanmiddag gepresenteerd. Restaurant De Open Keuken kwam met een bijzondere mix van patat en kaas in combinatie met stoofvlees en een glaasje bokbier, terwijl Bourgondisch Lifestyle mooie kazen presenteerde.

Bij slagerij Gertjan Brantjes waren niet allen smakelijke hapjes verkrijgbaar, zoals een tapasbootje vol heerlijkheden en een Italiaanse bol met kippenragout, ook kon daar worden meegedaan aan een wedstrijd. Degene die het gewicht van de 'Salami Gigante' het dichtst benaderde, wint één van de drie 'smulstenen'. Alle winkels waren geopend, ook de deze week geopende vestiging van SUpervlaai deed mee aan de Plantagemarkt en verkocht maar liefst 250 appelkruimelvlaaien voor de stuntprijs van € 2,50 per stuk. Op het podium waren diverse optredens en zowel Radio Beverwijk als 251TV maakten een verslag van de Plantagemarkt.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing