Gezinnen VoorleesExpress krijgen biebtas cadeau

Door: Ab Jenema

BEVERWIJK - Vrijwilligers van de VoorleesExpress Beverwijk brengen tijdens de kerstvakantie een biebtas langs bij hun voorleesgezin. Ook de dertig gezinnen die momenteel op de wachtlijst van de VoorleesExpress Beverwijk staan krijgen een biebtas met een of twee boeken cadeau.

De VoorleesExpress ondersteunt Beverwijkse gezinnen met kinderen van 2 tot en met 8 jaar die moeite hebben met taal door middel van voorlezen en taalspelletjes.

De VoorleesExpress Beverwijk is ook in coronatijden actief. Juist nu kinderen nog meer tijd thuis doorbrengen is aandacht voor de taalomgeving van kinderen belangrijk. Als vrijwilliger van de VoorleesExpress geef je een kind met een taalachterstand extra aandacht. Je spreekt twintig keer af met een vast gezin op een samen af te spreken dag en tijd. Dat kan bij hen thuis, in de bibliotheek of online.

Samen met de ouders ga je op zoek naar leuke manieren om de taalontwikkeling te stimuleren. Lijkt het je leuk om juist nu een kind te ondersteunen met taal? Meld je dan aan als vrijwilliger: https://bit.ly/3yUTwIN

of neem contact op met de projectleider VoorleesExpress van Bibliotheek IJmond Noord: [email protected]l of bel 06 19404663.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
Café-Biljart Carillon
LEQUAL Online Marketing