Gezonde voeding hoeft niet duur te zijn!

Door: Ab Jenema

 

IJMOND - Gezond en lekker eten is belangrijk, dat weten we allemaal. Maar soms is dat best lastig. Want hoe houdt u het betaalbaar, zeker als u moet rondkomen met een kleine beurs? De cursus ‘Gezonde voeding hoeft niet duur te zijn’ helpt u daarbij! Deze cursus is speciaal bedoeld voor mensen, die moeten rondkomen met weinig geld, maar ook voor mensen, die graag meer willen weten over gezonde en goedkope voeding? In de cursus wordt Informatie en praktische tips over besparen op boodschappen, betaalbare keuzes maken, wat is  een gezond dagmenu, waarom en hoe zou je etiketten moeten lezen en worden producten vergeleken door bijvoorbeeld proeftesten.

Omdat we in deze tijd op een veilige manier de cursus willen begeleiden, geven we de cursus door één bijeenkomst online van 2 uur, één vragenuurtje online en een bijeenkomst op locatie van 2 uur te organiseren in het  Gezondheidscentrum Broekpolder, Steenhouwerskwartier 29, 1967 KD Heemskerk.

De cursus wordt begeleid door Constance Delmte, diëtist bij ViVa! Zorggroep en sociaal werker Hansje Veen in samenwerking met Gezondheidscentrum Broekpolder en Socius.

Heeft u weinig ervaring online, geen computer of laptop? Vooraf wordt er contact met u opgenomen. Wanneer dat nodig is krijgt u uitleg hoe u aan de onlinebijeenkomsten zou kunnen deelnemen.

Wanneer u wilt meedoen aan de cursus of meer informatieneem dan  

contact op met Hansje Veen door een mail te sturen naar: [email protected] of 06-33956888 (whatsapp en SMS kan ook)

Meer informatie is te vinden op www.groepenvansocius.nl bij overige activiteiten.

Gratis cursus over gezond, lekker en betaalbaar eten.

Startdatums: Cursus 1 start op 5 oktober en cursus 2 op 16 november

Tijdstip: maandag van 10.00-12.00 uur

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing