Gezondheidscentrum Broekpolder is gestart met een 10-rittenkaart

Door: Ab Jenema

IJMOND - Het Gezondheidscentrum Broekpolder in Heemskerk biedt sinds kort een 10-rittenkaart aan in samenwerking met Gezond-Leven, Gym met Kim, Loeka Dance eXp en Oefentherapie Mensendieck Broekpolder.

Er worden verschillende lessen aangeboden, zoals o.a. SamenFit, Pump met Kim, Jazz Dance en Pilates. Het centrum biedt op deze manier een gevarieerd beweegaanbod en voor ieder wat wils!

Met de 10-rittenkaart kun je op een leuke manier deelnemen aan alle verschillende lessen. Je kunt zelf kiezen wanneer en aan welke lessen je deel wilt nemen; dit kan afwisselend bij alle aanbieders zijn of 10 keer bij dezelfde aanbieder. De keuze is geheel aan jou! Wij bieden in ieder geval een service die veel variatie kan bieden in je training én veel keuzevrijheid geeft.

Wil je meer informatie m.b.t. het aanbod van de lessen, neem dan een kijkje op de websites van de aanbieders. Voor het actuele rooster kun je kijken in de agenda op de website www.gcbroekpolder.nl

De 10-rittenkaart is aan te schaffen bij de balie van Gezond Leven (Reva Centre) in het Gezondheidscentrum en kost € 82,50. Vanaf het moment van aankoop is deze 3 maanden geldig.

Het Gezondheidscentrum Broekpolder is gevestigd op de Steenhouwerskwartier 29, 1967 KD in Heemskerk.

        

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing