GGD Kennemerland-locaties vandaag weer open

Door: Ab Jenema

IJMOND - Het KNMI heeft voor maandag 8 februari code oranje afgegeven. GGD Kennemerland locaties zijn daarom morgen weer geopend. Uit voorzorg en in lijn met het advies van Rijkswaterstaat gaat de vaccinatielocatie bij Schiphol open om 11.00 ’s ochtends in plaats van 09.00 en blijft hij twee uur langer open.

Openingstijden vaccinatielocaties en teststraten aangepast

Inwoners met een afspraak tussen 09.00 en 11.00 worden telefonisch benaderd om de afspraak te verplaatsen naar een later tijdstip. Als dit niet mogelijk is, krijgen zij de mogelijkheid om zich op een andere dag te laten vaccineren.

De testlocatie bij Schiphol is open van 11.00 tot 18.00. De teststraat in Haarlem is geopend van 09.30 tot 14.00 en de teststraat in Vijfhuizen van 08.30 tot 14.00.  GGD Kennemerland heeft contact opgenomen met inwoners die een afspraak hadden buiten deze tijden. Alle afspraken zijn inmiddels verplaatst. 

GGD Kennemerland kan zich goed voorstellen dat mensen met een gemaakte afspraak voor komende maandag, liever niet de straat op gaan. Mensen wordt gevraagd alleen weloverwogen op pad te gaan. Wie zich ongemakkelijk voelt om naar een test- of vaccinatielocatie te gaan wordt gevraagd contact op te nemen met het GGD call-centrum waar eerder de afspraak mee is gemaakt om de afspraak te verzetten.

Mocht het vanwege mogelijke lange wachttijden of andere omstandigheden niet lukken het call-centrum te bereiken, kan hierover ook later nog contact op worden genomen met de GGD. Niemand moet zich op verplicht voelen de straat op te gaan.

Er zijn diverse voorzorgsmaatregelen getroffen om ervoor te zorgen dat de veiligheid van inwoners en werknemers gegarandeerd is. We zetten op alle locaties extra personeel in om de sneeuw weg te halen, te strooien tegen gladheid en het verkeer in goede banen te leiden.

 

 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing