Gift voor aquarium kinderafdeling RKZ

Door: Cor Beumer

BEVERWIJK - Een groot aquarium. Dat zou de kinderafdeling van het Rode Kruis ziekenhuis graag op de afdeling zetten om patiëntjes een beetje afleiding en onstpanning te kunnen bieden als ze naar het ziekenhuis moeten. De huidige kleine vissenkom is nu al heel populair. Vandaag kregen ze € 2.000,-, waarmee de uitvoering van de wens heel snel dichterbij komt.

Het bedrag is ingezameld op initiatief van Mario en Karina Marsen, omwonenden van het RKZ en leden van de Nederlandse tak van de Orde van St. George, een moderne ridderorde voor mensen die zich inzetten voor de samenleving. Met ondersteuning van andere Ordeleden organiseerden zij een loterij en wierven zij sponsors onder lokale bedrijven.

Op dinsdag 14 februari (niet toevallig op Valentijnsdag!) kwam een vertegenwoordiging van de leden de cheque overhandigen. Speciaal meegekomen was Attila Farkas, voormalig body guard van Michael Jackson en ambassadeur van de 'Heal the world' een liefdadigheidsorganisatie waar de Orde goede contacten mee heeft. Hij deelde handtekeningen uit aan de liefhebbers.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing