Gitaarfestival - Gitaristen kunnen zich aanmelden

Door: Ab Jenema

IJMOND - Zondagmiddag 7 november a.s. vindt het zevende IJmond Gitaarfestival plaats in het Kennemer theater en in de Grote Kerk in Beverwijk. Vorig jaar heeft het festival “online” plaats gevonden zonder publiek, maar door de verruiming van de Corona maatregelen is het publiek weer welkom. Er hebben zich al verschillende gitaristen aangemeld die de afgelopen jaren hebben gespeeld, maar er is nog plaats voor vele anderen: beginnelingen, gevorderden en ervaren gitaristen die hun kunsten willen laten horen. Ook willen we andere snaarspelende muzikanten uitnodigen uit andere culturen, bijvoorbeeld met achtergronden vanuit Turkije, Marokko, Syrië of Pakistan.

Op drie podia zullen de hele middag gitaristen te beluisteren zijn, die aangemoedigd door familie, vrienden of kennissen een gezellige middag beleven. De optredens zullen variëren tussen de 5 en 20 minuten, zodat iedereen die zich aanmeldt de gelegenheid krijgt te spelen.

De gitaristen kunnen zich aanmelden bij het Centrum voor de Kunsten Beverwijk ([email protected]) of bij de stichting Gitaarfestival IJmond ([email protected]).

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
Café-Biljart Carillon
LEQUAL Online Marketing