Gluren bij de Buren opent voordeuren in heel Nederland

Door: Jan Pronk

Foto : Mel Boas Zeist

BEVERWIJK - Huiskamerfestival Gluren bij de Buren zoekt huiskamers en acts. Gluren bij de Buren strijkt neer op zondag 4 februari 2024. Amateurkunstenaars van alle soorten disciplines betreden het vloerkleed als podium. Huiskamers en acts kunnen worden aangemeld tot en met zondag 10 december via www.glurenbijdeburen.nl. 

Allerlei soorten optredens zijn welkom op het podium van Gluren bij de Buren. Muziek, theater, dans, cabaret, het kan en mag allemaal. Alle podiumkunstenaars treden drie keer een half uur op, telkens voor nieuw publiek. Ook huiskamers in alle soorten en maten kunnen aangemeld worden. Gluren bij de Buren zorgt ervoor dat de act past bij het formaat van het thuistheater. 

Gluren bij de Buren is een initiatief van Stichting de Bühne en wordt georganiseerd in samenwerking met vele lokale partners. Het festival verlaagt drempels voor buurtontmoeting en creëert podia voor lokale amateurkunsten. Vind meer informatie of meld je aan tot en met zondag 10 december via www.glurenbijdeburen.nl. 

Het festival vindt plaats in 23 gemeenten door heel Nederland: Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Assen, Baarn, Beverwijk, Delft, Den Haag, Ede, Emmen, Haarlem en Bloemendaal, Helmond, Hilversum, Leiden, Nieuwegein, Nijkerk, Nissewaard, Oirschot, Utrecht, Enschede, Gouda, Zeist en Zoetermeer.  

ALGEMENE INFORMATIE

Wat: Gluren bij de buren

Wanneer: Zondag 4 februari tussen 12:00 en 17:00 

Waar: Verspreid over Nederland

Entree: Eigen bijdrage 

Meer informatie en aanmelden tot en met zondag 10 december via www.glurenbijdeburen.nl 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing