Goede voornemens ?

Door: Jan Pronk

BEVERWIJK - En zoek jij voor het nieuwe jaar een uitdaging, doe dan mee aan de introductie “Cognitieve fitness” (een nieuwe manier van bewegen) op dinsdag 24 januari (16.00 – 17.00 uur)

Een recent wetenschappelijk onderzoek toont aan wanneer je je matig intensief inspant, jezelf uitdaagt en voldoende ontspant, er mooie processen in je hersenen ontstaan. Wanneer je op deze manier bezig bent, verandert de structuur van je hersenen en zal het ouderdomsproces vertragen en bovendien zal het helend werken. Dit betekent het behoud van je cognitieve en lichamelijke vitaliteit. En laat nou deze 3 elementen de uitgangspunten zijn voor de cognitieve fitnesstraining, een nieuwe manier van bewegen. 

Het is een training van 15 lessen van 1,5 uur. Tijdens deze sessies worden fitnessoefeningen gedaan, ademhalingstechnieken geleerd en meditatievormen aangeboden in combinatie met cognitieve oefeningen die de hersenen gericht activeren.  

Je ontvangt daarbij een werkboek met opdrachten die je zullen ondersteunen en uitdagen er meer mee bezig te zijn dan alleen de wekelijkse lessen.  Het is fijn om op je gemak het één en ander thuis te lezen, wat er in de les besproken is. De opdrachten kunnen een bijdrage leveren naar een gezonder en fitter leven én het kan een blijvende positieve verandering tot stand brengen. 

Ga jij de uitdaging met mij samen aan? 

Neem dan contact op met mij, Frederieke Hols en ontvang meer informatie via [email protected].  De training wordt gegeven in Paviljoen Westerhout op dinsdagmiddag 16.00 uur en zaterdagochtend 9.30 uur. Je kunt je opgeven via [email protected] of bel 0251-228624.

 

 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing