Gouden Dagen neemt ouderen mee op stap

Door: Ab Jenema

Heemskerk - Gouden Dagen neemt ouderen mee op stap om ze een leuke dag te bezorgen. We halen ze even uit de sleur van alledag, zetten de zorgen opzij en laten ze een dagje genieten. Hiermee willen we de eenzaamheid onder deze doelgroep bestrijden.

Ongeveer 34 ouderen waren aanwezig bij de heropening van de Brasserie in Waterrijck. Deze Brasserie heeft een kleine metamorfose ondergaan. Aanwezigen werden ontvangen met een glaasje bubbels en kregen daarna een Gouden Luxe Menu aangeboden. Zangeres Wendy Molee zorgde voor de muzikale gezelligheid.

Vanaf heden is het weer mogelijk om in de Brasserie de lunch en de avondmaaltijd te gebruiken. De Brasserie is dagelijks geopend van 10.30 tot 18.30 uur.

 

In de wensboom hingen wensen van zelfstandig wonende ouderen die graag een bezoek wilden brengen aan het Rijksmuseum. Maandag 30 september vertrokken zij naar Amsterdam. Als eerste werden de werken van Rembrand bekeken. Daarna was het tijd voor een heerlijke lunch in het Rijksmuseum. Vervolgens werden de overige kunstobjecten met belangstelling bezocht. Al met al een zeer geslaagde dag.

 

Heeft u een wens, wilt u graag nog iets doen wat u zelf niet meer kunt organiseren. Hangt u dan uw wens in één van de wensbomen. Deze staan op alle locaties van ViVa! Zorggroep in Heemskerk te weten Westerheem, Sint Agnes, Waterrijck, Heemswijk, Meerstate en in het gezondheidscentrum op het Maltezerplein.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
Café-Biljart Carillon
LEQUAL Online Marketing