Gouden Dagen vervult wensen van ouderen

Door: Jan Pronk

HEEMSKERK - Door het vervullen van wensen kan Gouden Dagen voor deze doelgroep een leuke dag organiseren. Een dag waar ouderen naar uit kunnen kijken en met plezier op terug kunnen kijken.

Mevrouw Knaap zag op woensdag 17 april haar wens in vervulling gaan. Zij had deze in Waterrijck opgehangen. Samen met een vrijwilligster van Gouden Dagen vertrok ze naar de Geitenboerderij in Amsterdam.
Bij aankomst werd er eerst een kopje koffie met appeltaart genuttigd, waarna de wandeling langs de geiten kon beginnen. Mevrouw Knaap had het al snel druk met het voeren en melk geven aan de geitjes. Ze kreeg er zelf ook honger van en dus was het tijd voor de lunch. Na de lunch volgde nog een rondje langs deze nieuwsgierige beesten
om daarna afscheid te nemen. Veel te snel was het tijd om naar huis te gaan.

De wens van mevrouw Dobbelaar gaat op 26 april in vervulling. Zij wil een bezoek brengen aan haar dochter in Hillegom samen met haar kleinzoon.

Gouden Dagen plaatst haar VIP-tafel op Koningsdag, zaterdag 27 april, op de locaties Sint Agnes en Waterrijck van ViVa! Zorggroep. Daar zullen de Delta Singers optreden. De Delta Singers maken er met hun meezingliederen en luister- en vissersliedjes altijd weer een gezellige boel van. Bent u een zelfstandig wonende ouder in Heemskerk, dan kunt u als VIP van Gouden Dagen hierbij aanwezig zijn. U kunt zich hiervoor opgeven bij Jolanda van Dam op telefoonnummer 06-22913188 van ma t/m vr van 9.00 tot 14.00 uur. In Waterrijck begint het feest om 10.30 uur en in Sint Agnes om 14.00 uur.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing