Gouden Dagen zoekt Inwoners uit Friesland

Door: Ab Jenema

IJMOND - Naast het vervullen van wensen, organiseert Gouden Dagen Heemskerk ook andere activiteiten voor ouderen. Hiermee probeert Gouden Dagen ouderen met elkaar te verbinden en ze een leuke dag te bezorgen.

Op donderdag 13 februari verzorgde woonzorgcentrum Sint Agnes van ViVa! Zorggroep een Valentijnsoptreden met Wendy Molee. Gouden Dagen zette daar de Vip-tafel neer en nodigde de ouderen die nog zelfstandig wonen uit om hierbij aanwezig te zijn en te genieten van het optreden onder het genot van een kopje koffie met petit four. Het werd een vrolijke middag. Aanwezigen genoten eveneens van de hartelijke sfeer in Sint Agnes.

Op donderdag de 13e was ons eerste “Koffie in je Moerstaal” georganiseerd door  Gouden Dagen en Welschap Welzijn. We startte met Groningen. Negen personen waren er op de koffie en al snel kwam het gesprek op deze stad. Waar hadden ze gewoond, waarom waren ze naar Heemskerk gekomen, is er nooit de behoefte geweest om terug te gaan? Ondertussen was het genieten van koffie met grunninger kauke. Na afloop werd er met elkaar nog een drankje gedronken en het Grönnens laid (het lied van Groningen) gezongen. Aanwezigen gaven aan dat ze het leuk zouden vinden om elkaar nogmaals te ontmoeten. Afspraak wordt gemaakt voor juni.

Op 26 maart organiseren we weer “Koffie in je Moerstaal”. Hiervoor willen we iedereen uitnodigen die geboren is of gewoond heeft in Friesland. Onder het genot van een kopje koffie en wat lekkers kunt u met andere Friesen kennismaken. Van 10.00 tot 11.30 uur bent u van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn. Plaats: Jansheeren, Maltezerplein.

U kunt zich hiervoor opgeven bij Karin Koks, Welschap Welzijn via telefoonnummer 06-19965444 (di t/m do) of via de mail: [email protected].

Heeft u een wens? Aarzelt u dan niet en hang deze in één van de wensbomen van Gouden Dagen Heemskerk. De wensbomen kunt u vinden op alle locaties van ViVa! Zorggroep in Heemskerk en in het gezondheidscentrum op het Maltezerplein.

 

 

 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing