Gouden Picknick op 1 augustus bij Meerstate

HEEMSKERK - Samen een kopje koffie drinken, samen naar muziek luisteren, wandelen, een uitstapje ondernemen. Gouden Dagen wil ouderen met elkaar in contact brengen door ze samen dingen te laten doen.

Diverse ouderen hebben de wens opgehangen in de wensbomen van Gouden Dagen om een optreden van André Rieu bij te wonen. We hebben hiervoor een leuk alternatief gevonden zodat we in elk geval geen lange reistijd hebben. We hebben ze uitgenodigd om naar de nieuwste film “Shall we dance?” van deze violist in Cineworld te gaan. Zaterdag 27 juli gaat hun wens in vervulling.

De Gouden Picknick op 1 augustus bij Meerstate belooft een gezellig evenement te worden. Deze Picknick is voor alle ouderen die woonachtig zijn in Heemskerk. Voor € 5,- kunt u de hele middag van 12.00 tot 16.00 uur genieten van optredens van Duo de Tekstboekaniers, Arie Peperkamp en de Plaatjesdraaier waar ouderen ook een plaatje kunnen aanvragen. Van een minimarkt, oudhollandse spelen en van het eten en drinken dat er wordt aangeboden. Als speciale gast hebben we Steven Kazàn uitgenodigd die u gaat betoveren met zijn goochelacts. U kunt hiervoor nog kaarten kopen op de locaties Meerstate, Heemswijk, Westerheem, Sint Agnes en Waterrijck en bij Buurtcentrum Het Spectrum. De Gouden Picknick is i.s.m. Welschap Welzijn georganiseerd en wordt mogelijk gemaakt door sponsoring van de Stichting Vrienden van ViVa!, Marx O’Larry’s, Rick’s Fruit, De Tekstboekaniers en Arie Peperkamp.

De wens van mevrouw V.d. Reep gaan we binnenkort vervullen. Mevrouw wil graag naar Kasteel Assemburg om daar in de tuin te kijken. We gaan een afspraak met haar maken.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
Café-Biljart Carillon
LEQUAL Online Marketing