Gouden picknick van Gouden dagen een groot succes

Door: Jan Pronk

HEEMSKERK - Bijna 200 ouderen waren aanwezig bij de Gouden Picknick op 1 augustus. Gouden Dagen organiseerde i.s.m. Welschap Welzijn de eerste Gouden Picknick op het terrein achter Meerstate. En dit bleek een groot succes. Er waren optredens van Arie Peperkamp, duo De Tekstboekaniers en de goochelaar Steven Kazàn. Er was een minimarkt en er kon een spelletje gespeeld worden op het veld met de oudhollandse spelen. Natuurlijk was er ook aan eten en drinken gedacht en vooral de patatkraam en het ijs van Marx O’Larry’s was erg geliefd. Voor de gezonde trek konden ze terecht voor een meloen van Rick’s Fruit. Die ene stevige plensbui mocht de pret niet drukken en toen deze overgewaaid was kwam het feest gelijk weer in volle gang. Er werd gedanst, gelachen, ontmoet, gespeeld en bovenal lekker gegeten en gedronken.

Mevrouw V.d. Reep had de wens om naar de tuin van Kasteel Assumburg te gaan. Vrijwilliger Bob ging vrijdag met haar op stap. Het was een leuke wandeling en omdat het vrijdag was zijn ze ook nog een stuk over de markt gelopen. Ze hebben de hele tuin doorgewandeld en de fototentoonstelling bekeken die er nu is. Na een kopje thee in het Koetshuis zijn ze weer naar huis gegaan. Ze waren net voor een zware regenbui weer binnen.

Heeft u een wens dan kunt u deze in één van de wensbomen van Gouden Dagen hangen. De wensbomen staan op de locaties van ViVa Zorggroep: Sint Agnes, Waterrijck, Westerheem, Meerstate en Heemswijk en in het Zorgcentrum op het Maltezerplein. Heeft u vragen over Gouden Dagen dan kunt u altijd mailen met Jolanda van Dam via [email protected] of kijken op de website www.goudendagen.nl.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
Café-Biljart Carillon
LEQUAL Online Marketing