Gouden Picknick

Door: Jan Pronk

HEEMSKERK - Voor het eerst organiseert Gouden Dagen een Gouden Picknick voor alle ouderen in Heemskerk. We doen dit in samenwerking met Welschap Welzijn. Een picknick waar voor iedereen wel iets te doen is. Er komt een minimarkt. U kunt genieten van de live optredens van Duo de Tekstboekaniers en van Arie Peperkamp. We hebben tien leuke oudhollandse spelen geselecteerd zoals een kaketoe biljart, schijfvoetbal, een knikkerbak, mep een muis en nog veel meer. Bij de plaatjesdraaier kunt u uw favoriete plaat aanvragen en eventueel een dansje maken. En dan is er natuurlijk nog het “snack-veld” met fruit, ijs, patat, drinken en nog veel meer. Onze speciale gast is Steven Kazàn. Hij zal zijn spectaculaire toveracts laten zien. We hopen dat hij voor die dag ook het mooie weer tevoorschijn kan toveren.

Bent u al net zo enthousiast als wij zijn? Kaarten à € 5,- kunt u kopen bij de locaties van ViVa! Zorggroep in Heemskerk: Westerheem, Sint Agnes, Waterrijck, Meerstate en Heemswijk en bij Buurtcentrum Het Spectrum.
De Picknick vindt plaats op 1 augustus op het terrein achter de locatie Meerstate. Tijd: van 12.00 tot 16.00 uur.
Vanaf de locaties Heemswijk, Westerheem en Waterrijck zullen rolstoelbussen geregeld heen en weer rijden naar Meerstate en weer terug.

Vrijdag 5 juli is de wens van mevrouw Boes in vervulling gegaan. Zij had haar wens, een keer lunchen, in de wensboom opgehangen. Een vrijwilligster van Gouden Dagen is haar op gaan halen en samen zijn ze naar eetcafé Meesters en Juffen gegaan. Daar heeft mevrouw Boes buiten op het terras heerlijk kunnen genieten van haar lunch.

U kunt zich nog steeds opgeven voor de VIP-tafel van Gouden Dagen. Op donderdag 25 juli staat deze in Westerheem bij de muzikale bingo met Kees Bos. Wilt u als zelfstandig wonende ouder hierbij aanwezig zijn, dan kunt u zich hiervoor opgeven bij Jolanda van Dam, tel.: 06-22913188 (ma t/m vr van 9.00 tot 14.00 uur). Deze gezellige bingo begint om 14.30 uur.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing