Gratis beweegochtend in Heemskerk

Door: Jan Pronk

IJMOND - Tijdens de feestdagen zitten veel mensen stil en genieten van verschillende lekkernijen. Hoe lekker is het dan om vóór de kerst nog even met elkaar te bewegen? Vandaar dat Team Sportservice Kennemerland een gratis beweegochtend voor volwassenen organiseert op woensdag 21 december. 

Tijdens deze ochtend gaan we padel spelen bij Peakz Padel Heemskerk en volgen we nog een volleybal-/badmintonles in sporthal de Waterakkers. Beide sporten worden uitgelegd en begeleid door een ervaren instructeur. Uiteraard drinken we tussendoor ook een bakje koffie of thee. Vooral padel is redelijk intensief dus deze ochtend is voor de fittere 60+er. Uiteraard draait het uiteindelijk om de gezelligheid. U hoeft dus niet op-en-top-fit te zijn, maar nog wel een beetje actief. De ochtend duurt van 10.00 tot 12.00 uur. 

Deze ochtend is niet alleen gezond, maar ook nog eens hartstikke gezellig. Zo sluiten we op een sportieve manier het jaar af en luiden we gezamenlijk de feestdagen in.

Het lijkt de buurtsportcoach senioren hartstikke leuk als u er bij bent! Aanmelden voor deze feestelijke beweegochtend kan via de website www.teamsportservice.nl/kennemerland of door te mailen naar [email protected] of bel naar 0251-254740. Tot de 21e!

 

 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing