Gratis compost op Goede Vrijdag

BEVERWIJK - Op Goede Vrijdag 3 april 2015 kunnen inwoners van de gemeente Beverwijk weer gebruik maken van de jaarlijkse compostactie. Hiervoor wordt een flinke hoeveelheid compost gestort op de Hoflanderweg nabij de skatebaan 'De Blauwe Kikker'. De gemeente organiseert deze actie samen met de HuisVuilCentrale (HVC). 

Door deze compost te gebruiken in uw tuin hergebruikt u uw GFT-afval op een nuttige manier. Het door u aangeboden gft-afval wordt door composteerbedrijven verwerkt tot compost. Gemengd met tuinaarde is dit een ideale bodemverbeteraar: het stimuleert de groei van gewassen op milieuvriendelijke wijze, reguleert de waterhuishouding en zorgt voor een natuurlijke balans in de grond. Bovendien legt compost CO2 vast in de bodem. Op die manier leveren burgers en composteerbedrijven samen een positieve bijdrage aan de strijd tegen de klimaatverandering. Ons Eigen  ingezamelde GFT-afval komt zo ten goede aan een gezonde, vruchtbare bodem.

Meer informatie
U kunt uw zelf meegebrachte zakken of emmers volscheppen met de compost die u vindt op de parkeerplaats aan de Hoflanderweg (nabij Sporthal Beverwijk) en hHet staat u vrij om de hoeveelheid mee te nemen die u nodig heeft voor uw tuin. Zorgt u ervoor dat u op tijd bent? De hoeveelheid is beperkt en helaas... op is op!

advertenties

Verhuis- en Transportbedrijf Johan Post
Fietspoint
Autoverzekering vergelijken
Café-Biljart Carillon
Bloemsierkunst De Duinroos
Energie vergelijken
Beverwijkse Koeriersdienst en Stadspost
Goedkoopste Energieleverancier
TarwegrasKoning
Energie Vergelijken
Energievergelijker
Lenary.nl
Kentekencheck
Sim Only Check
goedbegin.eu
Vergelijk vaste lasten
Startpagina24.com
Ikvergelijk.nu
Online Casino Informatie
Telefoon.nl
Creditcard.nl