Gratis Lezing: Lang en gelukkig uit elkaar

Door: Jan Pronk

Denise Janmaat

HEEMSKERK - Hoewel december door veel mensen als feestmaand wordt bestempeld, is dat niet voor iedereen zo. Als je relatie niet lekker loopt en een scheiding wordt overwogen, worden de feestdagen ook momenten waarop het op eieren lopen is. Het zijn dagen waarop je probeert de sfeer goed te houden, maar het is ook vaak slikken en je mond houden om de vrede te bewaren. Dat is niet altijd makkelijk en lukt ook weleens niet. Ook de onzekerheid over wat er allemaal aan zit te komen, maakt dat partners soms gespannen als een veer de dagen door moeten komen. Statistisch gezien zijn leiden de feestdagen veel meer dan andere dagen in het jaar tot definitieve beslissingen over de relatie.

Ook is het voor hen die aan het scheiden zijn een lastige maand. Al die ‘anders dan andere’ dagen vragen improvisatie, laten het verdriet en soms de boosheid extra hard binnenkomen. En omdat het vaak nog wennen is aan de nieuwe situatie en de nieuwe afspraken, is het ook zoeken naar de vorm waarin die gegoten moet worden. Hoe zorg je dan dat de emoties niet met je op de loop gaan en bewaar je de rust en houd je het harmonieus?
Degenen die in een vechtscheiding zitten zich in deze maand schrap om ervoor te zorgen dat hen niet nog meer pijn en verdriet wordt gedaan. Dat dat tot botsingen kan leiden, weten ze wel, maar ze zijn al zo in dat patroon van strijd geraakt dat het lastig is dat om te draaien. En bij hen die de scheiding al enige tijd geleden hebben doorgemaakt, komt er ook het nodige boven, moeten ze (nog steeds) schipperen in zo’n maand met bijzondere dagen.
Voor relatie- en scheidingscoach Denise Janmaat en mediator en scheidingsmakelaar Hans van Son is het aanleiding om juist nu een gratis lezing te verzorgen over de vele manieren die een andere wending kunnen geven aan deze emotionele en verdrietige, pijnlijke situaties. Hun grote kennis en jarenlange ervaring over alles wat met scheiden te maken heeft, willen ze juist in deze maand delen om ervoor te zorgen dat het allemaal toch net wat soepeler kan lopen. Met veel waardevolle tips willen ze degenen die tegen de feestdagen opzien, een hart onder de riem steken.
Van Son heeft als mediator veel ervaring in het omzeilen van lastige klippen met stellen, om de angel uit gespannen situaties te halen en het zo met elkaar te regelen dat de kou uit de lucht is. Janmaat kan vanuit haar ervaring als relatiecoach de handvatten aanreiken om vanuit een ander gezichtspunt een nieuwe manier te vinden om met elkaar tot een harmonieuze vorm te komen om met elkaar om te gaan. De resultaten zijn ontroerend en bieden zicht op een andere toekomst die luchtiger en makkelijker wordt.
De gratis lezing vindt plaats op zaterdag 14 december a.s. van 14.00 tot 16.15 uur in hun kantoor op bedrijventerrein De Trompet in Heemskerk. Aanmelden via de website www.denisejanmaat.nl.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
Café-Biljart Carillon
LEQUAL Online Marketing