Gratis naar de film op de Dag van de Mantelzorg

Door: Jan Pronk

IJMOND – Vrijdag 10 november wordt landelijk de Dag van de Mantelzorg gevierd. In Beverwijk en Heemskerk organiseert We(l)doen, samen met de gemeenten, een leuk evenement. Met medewerking van Cineworld Beverwijk mogen op vrijdagmiddag 10 november mantelzorgers gratis naar de voorstelling van de romantische komedie Weg van Jou. U kunt hiervoor een aanmeldformulier aanvragen bij We(l)doen, telefoon (0251) 300 333 / info@weldoenijmond.nl. Aanmelden kan tot 30 oktober.

We(l)doen is in Beverwijk en Heemskerk het aanspreekpunt voor mantelzorgers en vrijwilligers. Gisteren, 12 oktober, werd het digitale kennisplein van We(l)doen gelanceerd. Deze website, www.weldoenijmond.nl, staat vol met informatie over mantelzorg en vrijwillige inzet. Bezoekers kunnen op het kennisplein elkaar vragen stellen op het forum, het aanbod cursussen bekijken en zich inschrijven voor een vrijwilligersvacature. De website wordt later nog uitgebreid met blogs en vlogs. Ook komt er een speciale site voor jongeren.

Over We(l)doen

We(l)doen is een samenwerkingsverband van MaatjeZ / ViVa! Zorggroep, MEE & De Wering, Socius, Stichting Welschap Welzijn en Stichting Welzijn Beverwijk. Samen bieden we een pakket diensten aan voor mantelzorgers en vrijwilligers. Ons werkgebied is Beverwijk en Heemskerk. Wij geven advies en begeleiding op maat, met oog voor kwetsbare mensen of groepen die niet zo vanzelfsprekend in het zicht zijn. Het team van We(l)doen bestaat uit professionals zoals mantelzorgconsulenten, sociaal werkers en vrijwilligerscoördinatoren, en uit vrijwilligers voor ondersteunende taken. Het telefoonnummer is (0251) 300 333, e-mail: info@weldoenijmond.nl. Neem ook eens een kijkje op ons kennisplein: www.weldoenijmond.nl

advertenties

Verhuis- en Transportbedrijf Johan Post
Fietspoint
Autoverzekering vergelijken
Café-Biljart Carillon
Bloemsierkunst De Duinroos
Energie vergelijken
Beverwijkse Koeriersdienst en Stadspost
Goedkoopste Energieleverancier
TarwegrasKoning
Energie Vergelijken
Energievergelijker
Lenary.nl
Kentekencheck
Sim Only Check
goedbegin.eu
Vergelijk vaste lasten
Startpagina24.com
Ikvergelijk.nu
Online Casino Informatie
Telefoon.nl
Creditcard.nl