Gratis online masterclass ‘Ander werk dat bij mij past’

Door: Ab Jenema

IJMOND - Twijfel jij over jouw werk? Zou jij eigenlijk graag iets anders gaan doen, maar weet je niet goed wat? Werk waar je veel voldoening uit haalt en wat je met veel plezier doet? Dat past bij jouw kwaliteiten en bij dat wat je leuk vindt? Volg dan dinsdag 28 september van 19.30 – 20.30 uur thuis online de na inschrijving gratis te volgen masterclass door loopbaancoach Francis?Chavernac-van Gompel. Francis deelt haar kennis met je en ze geeft je tips waarmee jij kunt onderzoeken waar nou jouw hart ligt in je werk en welke baan echt bij je past. 

Tips die je meteen in je eigen situatie kunt inzetten. Francis werkte twintig jaar als HR-consultant en HR-manager (personeelszaken). Op een zeker moment was zij niet meer gelukkig in haar werk. Ze wilde iets gaan doen waarin ze meer voor mensen kon gaan betekenen. Na een jaar nadenken volgde ze een loopbaantraject en werd haar duidelijk wat ze wilde. Ze weet dus ook zelf hoe het is om te twijfelen over je werk en niet te weten wat je dan wél wilt.

Geïnteresseerd? Kijk dan op https://www.bibliotheekijmondnoord.nl in de agenda bij 28 september en bestel daar je gratis kaartje of doe dat tijdens de openingstijden (na 13.00 uur!) bij de klantenservice van de bibliotheek aan het Kerkplein in Beverwijk of het Maerten van Heemskerckplein in Heemskerk. Op 28 september ontvang je rond 10.30 uur een e-mail met de inloggegevens.

Deze masterclass is voor je georganiseerd door Bibliotheek IJmond Noord.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
Café-Biljart Carillon
LEQUAL Online Marketing