Gratis roeiclinic bij de Stern!

Door: Ab Jenema

IJMOND - Altijd al eens kennis willen maken met de roeisport? Iedereen kan leren roeien, jong of oud, met of zonder sportervaring. Het enige wat je nodig hebt is een zwemdiploma. Met roeien train je al je spieren en beweeg je lekker in de buitenlucht.

Bij roeivereniging de Stern in IJmuiden kun je alleen of in teamverband roeien. Op recreatief of op wedstrijdniveau, er is voor ieder wat wils. Het gevoel als je met je boot soepel door het water glijdt is niet te beschrijven, dat moet je ervaren!

Daarom organiseert de Stern een gratis roeiclinic op zondag 24 maart a.s. van 12.30u tot 14.00u.

Vind je het leuk, dan kan je meedoen aan de basisinstructie van drie maanden. De Stern biedt deze aan tegen gereduceerd tarief. De cursus start in de 1e week van april. Er wordt tweemaal per week lesgegeven door ervaren instructeurs. De lessen zijn ‘s avonds door de week en in het weekend.

Roeivereniging de Stern is gevestigd op Sluiseiland in IJmuiden ter hoogte van de Middensluis. De Stern is een gezellige vereniging waar het hele jaar door wordt geroeid.  Niet alleen op het Noordzeekanaal maar door het hele land bij mooie tochten en wedstrijden.

Voor meer informatie en opgeven voor de clinic kunt u contact opnemen met de Stern via [email protected] of bel 06 24 51 54 02 na 17.00u.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing