Gratis trouwen in winkelcentrum Wijkerbaan in Beverwijk

Door: Ab Jenema

IJMOND - Wellicht heeft u al iets vernomen via de Facebookpagina van Winkelcentrum Wijkerbaan. Namens de Ondernemersvereniging Wijkerbaan mogen wij als NH Evenementenorganisatie & Decoratie, kortweg NH e.d. een unieke actie verzorgen ter promotie van het volledig vernieuwde winkelcentrum én de vernieuwde woon- en leefomgeving van de Wijkerbaan.

Wij hebben gekozen voor een opvallende actie: Op Valentijnsdag, woensdag 14 februari 2018, mag er een koppel geheel kosteloos trouwen in het winkelcentum. De winkeliers verzorgen alles, van buffet, bloemen, bruidstaart, receptie etc. Natuurlijk zijn er ook zaken nodig die de winkeliers zelf niet aanbieden, zoals een bruidsjurk, trouwpak en ringen. Daarvoor worden lokale ondernemers gevraagd om hun medewerking (op dit moment zijn wij nog op zoek naar ondernemers in de trouwbranche).

Op maandagavond 13 november is er via de Facebookpagina van de Wijkerbaan een bericht verstuurd. Dit bericht kunt u teruglezen in de bijlage. Vandaag, dinsdag 14 november rond het middaguur, was het bericht al ruim 6000 keer gezien. Ook zijn er sinds gisteravond al tientallen aanmeldingen binnen gekomen. Daar zitten opvallende en soms ook schrijnende verhalen tussen. Bijvoorbeeld een man die kanker heeft overwonnen en een bejaard koppel dat eigenlijk al een paar maanden getrouwd is, maar nooit een feest kon betalen.

De planning is als volgt:
Tussen 13 november en 15 december kan het aanmeldformulier worden ingevuld op www.jaikwilopdewijkerbaan.nl. De Ondernemersvereniging Wijkerbaan kiest uit alle aanmeldingen 4 koppels. Deze koppels worden op zaterdag 16 december telefonisch op de hoogte gebracht. Dit is tevens de laatste kans om af te zien van deelname. 

Via de Facebookpagina van Winkelcentrum Wijkerbaan kan er op de 4 overgebleven koppels gestemd worden. Deze stemming geschied tussen 17 december en 30 december.

Op 31 december wordt het winnende bruidspaar bekend gemaakt. Zij gaan zich in de maand januari voorbereiden op hun bruiloft. Natuurlijk worden deze voorbereidingen op de voet gevolgd.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing