Gratis vitaliteitscheck voor senioren: ‘Een ochtend vol vitaliteit’

Door: Jan Pronk

Foto :2024 fitheidstest wandeloefening

IJMOND – Op donderdag 28 maart organiseert Fit4you2 in samenwerking met Europa Fysiotherapie, Team Sportservice, Gemeente Heemskerk, Welzijn Beverwijk, Beverwijk Fit en Actief en Gemeente Beverwijk een vitaliteitsochtend. De vitaliteitscheck staat in het teken van gezondheid, welzijn en vitaliteit. Na afloop kunnen de deelnemers een bakje koffie of thee drinken in de Vitale Huiskamer. Iedereen kan aan deze ochtend deelnemen. 

Onder de slogan "Samen vitaal in een veilige omgeving" zijn er tijdens de Vitaliteitsdag verschillende testen. Van krachttesten tot aan valrisicotesten, van balanstesten tot aan het meten van de bloeddruk. Verder is er aandacht voor gezonde voeding en algemene fitheid. De handen zijn ineengeslagen met verschillende partijen om te profiteren van een breed aanbod over vitaliteit op één locatie. Landelijk wordt er veel geld vrij gemaakt voor valpreventie. Ook in de gemeente Heemskerk en Beverwijk is hier aankomende jaren veel aandacht voor. Deelnemers die een verhoogd valrisico hebben worden doorverwezen naar een gratis cursus valpreventie. 

Bent u benieuwd hoe vitaal u bent? Kom dan langs voor een gratis vitaliteitscheck. De vitaliteitscheck is geschikt voor alle senioren uit Heemskerk en Beverwijk. De Vitaliteitsochtend zal plaatsvinden op donderdag 28 maart van 09.30 uur tot 12.30 uur bij Gezondheidscentrum Fit4you2, Beneluxlaan 205-207. Toegang is gratis en iedereen is van harte welkom om deel te nemen aan deze inspirerende dag vol gezondheid, welzijn en vitaliteit. Vooraf dient u zich wel even aan te melden, zodat we u in kunnen delen voor een tijdslot. 

Aanmelden kan via: www.teamsportservice.nl/kennemerland klik op agenda en meld u aan. Lukt online aanmelden niet of heeft u nog vragen neem dan contact op met Buurtsportcoach Winnie (Heemskerk), via [email protected] of 088-2037340. Of met Buurtsportcoach Britt (Beverwijk), via [email protected] of 06-33585758. 

 

 

 

 

 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing