GRATIS WORKSHOP MUZIEK OP SCHOOT EN MUZIEKSPEELTUIN EN IJS!

Door: Ab Jenema

Heemskerk - Zaterdag 11 september, tijdens het open huis met thema ‘Cultuur Carrousel’ van Cultuurhuis Heemskerk en Bibliotheek IJmond-Noord, is er om 10.00 uur en om 10.45 uur een gratis workshop Muziek op Schoot van een half uur, voor kinderen van 1,5 tot 4 jaar en één van hun (groot-)ouders. Gezellig samen zingen, dansen, luisteren en muziek maken.

Om 11.30 uur en om 12.15 uur is er een workshop Muziekspeeltuin van een half uur voor kinderen uit groep 1, 2 en 3. Klanken, geluiden, ritme, zingen, instrumenten, dansen…..er komt van alles aan bod. De workshops worden gegeven door muziekdocent Deborah de Liever.

Vanwege de coronamaatregelen kunnen er een beperkt aantal deelnemers meedoen en moet er van te voren aangemeld worden. Dat kan door even te bellen naar het cultuurhuis, 0251 836003, of een e-mail te sturen met vermelding van naam, geboortedatum van je kind en telefoonnummer, [email protected].

Op het plein voor het gemeentehuis is een springkussen en een ijscokraam. Wanneer kinderen mee gaan doen aan een workshop of een instrument uitproberen krijgen zij een ijscobon waarmee ze gratis een ijsje kunnen halen. Vanaf 11.00 uur kunnen allerlei muziekinstrumenten uitgeprobeerd worden in de lokalen van het cultuurhuis. Bij de infokraam van het cultuurhuis kunnen proeflessen aangevraagd worden voor instrumenten van viool tot saxofoon tot drum, etc.

Voor meer informatie: https://www.cultuurhuisheemserk.nl

 

 

 

 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing