Gratis zomeractiviteiten voor Beverwijkse jeugd

Door: Ab Jenema

BEVERWIJK –Veel kinderen blijven deze zomer vanwege de coronacrisis thuis. Het college van B&W van de gemeente wil graag iets extra’s voor de Beverwijkse jeugd doen. Zij hebben het Sportfondsenbad en de Stichting Welzijn Beverwijk (SWB) gevraagd om mee te denken over leuke activiteiten in de zomervakantie. Vanaf dinsdag 14 juli start het Sportfondsenbad met extra zwemactiviteiten voor kinderen tot en met 12 jaar. Wethouder Hanneke Niele gaat op woensdag 15 juli om 14.30 uur een kijkje nemen bij de zwemactiviteiten.

Activiteiten Sportfondsenbad Beverwijk
Het Sportfondsenbad Beverwijk organiseert in samenwerking met de SWB in de zomervakantie extra zwemactiviteiten voor Beverwijkse kinderen tot en met 12 jaar. Vanaf dinsdag 14 juli worden er vier weken op dinsdag en woensdagmiddag van 14.30 –16.00 uur uitdagende zwemactiviteiten georganiseerd. De activiteiten bestaan onder andere uitsurvival, waterpolo, reddend zwemmen, duiken. De laatste week staat in het teken van fun-activiteiten. De activiteiten zijn gratis en worden betaald door de gemeente. Er is een maximum aantal kinderen dat kan deelnemen en aanmelden is verplicht. Aanmelden kan door op werkdagen tussen 09.00 –13.00 uur te bellen naar de SWB via telefoonnummer0251 –22 22 22. Meer informatie vindt u ook op de website www.sportfondsenbadbeverwijk.nl.

Extra Zomerspektakel
Ook de Stichting Welzijn Beverwijk geeft gehoor aan de oproep van de gemeente. Samen met het Centrum voor de Kunsten en het Kennemer Theater organiseren zij aan het einde van de zomervakantie een extra Zomerspektakel. Zodra er meer over de invulling van dit extra Zomerspektakel bekend is, kunt u dat vinden www.welzijnswb.nl.

 

 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
Café-Biljart Carillon
LEQUAL Online Marketing