Griezelen op De Bazaar tijdens Halloween

Door: Bos Media Services

BEVERWIJK - Vanaf 17 oktober 2015 is Hal 21 aan de Boulevard van De Bazaar omgetoverd tot spookhuis waar men flink kan bibberen en griezelen. Het spookhuis opent drie weekeinden de deuren onder het motto 'Welcome to the Graveyard'.  

Susi Zayas Vargas en haar man Juan hebben een enorme passie voor Halloween en horrorfilms. In het dagelijks leven geeft zij les op het Trinitas College in Heerhugowaard en elk jaar toveren zij en haar man in de maand oktober, ter gelegenheid van Halloween, de school om tot spookhuis. Ze vertelt: "Ik kom al jaren op De Bazaar en vind het hier geweldig en supergezellig. Ik riep begin dit jaar tegen mijn man: 'Hier moeten we een spookhuis bouwen!', waarop hij vroeg of ik gek geworden was, maar ik kon het idee niet loslaten. En zie daar, nu staat mijn spookhuis op De Bazaar!"

In het tijdelijke spookhuis valt heel wat te zien. "We zijn losgegaan op verschillende thema's. Ik kan niet teveel verklappen, maar licht een tipje van de sluier op van wat je kunt verwachten: het slachthuis van Saw , zombies, Freddie Krueger (die mijn man geweldig na kan doen!) en nog veel meer. We maken gebruik van een combinatie van griezelige special effects en acteurs", vertelt Susie enthousiast. De entreeprijs bedraagt € 3,- per persoon.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing