GroenLinks gaat aan de wandel

Door: Jan Pronk

Heemskerk – De campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen is begonnen. Creativiteit is tijdens deze campagne geboden. Door corona kunnen de bijeenkomsten en evenementen waarbij we plaatsgenoten ontmoeten niet altijd doorgaan. Daarom bedacht GroenLinks Heemskerk om te gaan wandelen met inwoners van Heemskerk om over politieke thema’s van gedachten te wisselen.
Wandel mee en ga aan de praat met een kandidaat.

De top 5 van GroenLinks Heemskerk trekt de wandelschoenen aan. Roy Vlieland, Kristina van der Geest, Jos Burger, Bram Schillemans en Robin Hillebrand gaan graag op deze manier in gesprek met de Heemskerkers.

“Als raadslid mis ik in deze tijd erg het contact met mensen”, zegt Jos Burger. “Ik mis de energie als ik met verschillende mensen spreek. Normaal kom je op veel plekken mensen tegen, maar nu kan dat allemaal niet. Daarom willen wij gaan wandelen met inwoners.”

Mensen kunnen over verschillende onderwerpen met de kandidaten in gesprek. Wat vinden wij van Rutte IV of hoe denken wij over de A8-A9. Maar het gaat toch vooral om de lokale thema’s, zoals bijvoorbeeld woningbouw, cultuur of wat dan ook. Ieder onderwerp kan besproken woorden.

Dus heb je zin om aan de wandel te gaan met Roy, Kristina, Jos, Bram of Robin. Stuur dan een email naar [email protected] met de naam van de kandidaat waar jij mee in gesprek wil tijdens een heerlijke wandeling. Of laat een bericht achter op onze Facebookpagina.
We geven daarna je naam door aan de kandidaat van jouw keuze. En die maakt dan een wandelafspraak met jou.
We gaan samen aan de wandel. Samen voor Heemskerk.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing