Grootste surfevenement Benelux in Wijk aan Zee

Door: Bos Media Services

WIJK AAN ZEE - Deze maand wordt het grootste surfevenement van de Benelux in Wijk aan Zee gehouden, de Surffrenzy. Meer dan honderd professionele surfers en recreanten maken hun opwachting om de mooiste golven te rijden. De exacte datum wordt bepaald op basis van de weersomstandigheden.  

Net als voorgaande jaren doen diverse surfers aan de Surffrenzy mee: shortboarders, longboarders en stand up paddle boarders, jong, oud, man, vrouw, beginners en professionals. Juist die verscheidenheid maakt het een uniek evenement waarbij meedoen belangrijker is dan winnen. Ook voor toeschouwers belooft het weer een spectaculair evenement te worden.

Tijdens de Surffrenzy gaan tien surfers per keer het water in. De acht juryleden beoordelen -vanuit een Engelse schoolbus die op de pier staat- de beste twee golven van elke surfer. Omdat het evenement vooral leuk is, zijn prijzen te winnen in alle mogelijke categorieën. Van de golf van de dag, tot de grootste blunder van de dag.

Uiteindelijk ligt het aan de golven en het weer welke weekend de Surffrenzy gehouden wordt. De woensdag van tevoren wordt bekend gemaakt of er op de desbetreffende zaterdag of zondag wordt gesurft. Voor meer informatie zie de Facebookpagina Surffrenzy.

Organisatie
De organisatie van de Surffrenzy is in handen van surfschool en shop Ozlines en surfclub Hui Nalu, beide gelegen aan het strand bij de Noordpier.

advertenties

Fietspoint
Autoverzekering vergelijken
Café-Biljart Carillon
Bloemsierkunst De Duinroos
Energie vergelijken
Goedkoopste Energieleverancier
TarwegrasKoning
Energie Vergelijken
Energievergelijker
Lenary.nl
Kentekencheck
Sim Only Check
goedbegin.eu
Vergelijk vaste lasten
Startpagina24.com
Ikvergelijk.nu
Online Casino Informatie
Telefoon.nl
Creditcard.nl
huizenmarkt.nl
Independer
TV Expert
Radio Control Expert
SimOnly Discount
Outdoor kleding
Uitvaartverzekering.nl
HaardenExpress
Zakelijk bankieren
Wedden op het WK
Uitvaartverzekering vergelijken