Grote belangstelling voor Beverwijk Uit de Kunst

Door: Jan Pronk

Foto-onderschrift: Tekening: Tjarko van der Pol (Beverwijk); Ontwerp Peter Neijenhoff (Wijk aan Zee)

BEVERWIJK - Ze zijn in het dagelijks leven misschien niet altijd even zichtbaar, maar Beverwijk telt vele kunstzinnige- en culturele organisaties. Eens in de twee jaar wordt de sluier getrokken van al deze initiatieven, artiesten en gezelschappen die het leven zo leuk en aangenaam maken.

Op 17 september 2023 is het weer zover. Dan vindt op het Kerkplein de elfde editie plaats van de manifestatie Beverwijk Uit de Kunst. De afgelopen maanden hebben maar liefst zestig cultuurmakers zich aangemeld. Zij presenteren zich met activiteiten, demonstraties, optredens en informatiekramen op de pleinen en in de gebouwen rondom de Wijkertoren.

Vanwege de grote belangstelling worden maar liefst vijf podia ingezet om alle optredens plaats te kunnen bieden. In het Kennemer theater, de Grote kerk en op de buitenpodia kun je genieten van cabaret, dans, fanfare, film, hiphop, kindertheater, klassiek, koren, musical, muziektheater, pop en rock. En dat allemaal met lokale artiesten, gratis toegankelijk en op hoog niveau. Hoe mooi is dat? Op de website www.beverwijlkuitdekunst staat het programma al grotendeels gepresenteerd. Via Facebook en Instagram blijf je op de hoogte van het laatste nieuws.

Nog meedoen?

Voor organisaties die een workshop of activiteit aan willen bieden zijn er nog beperkte mogelijkheden. Ben je om wat voor reden vergeten je aan te melden? Neem dan contact op met [email protected]. Of kom kijken op 17 september van 13:00 tot 18:30 uur. Toegang en deelname aan de activiteiten is gratis.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing