Gruwelijk Leuk Halloweenfeest Ruïne van Brederode

Door: Ab Jenema

IJMOND - De voorbereidingen voor het Gruwelijk Leuke Feest op donderdagavond zijn in volle gang. Wolfert, de laatste heer van Brederode, hoopt dat velen naar zijn Halloweenfeest komen. Hij wil de vleermuizen verjagen en weer op het slot komen wonen. De kokkin zwaait met haar pollepel vervaarlijk in het rond, zodat zij ongestoord het feestmaal kan bereiden.

Gifmengsters zijn druk doende in de Donjon. Woeste Willem die het feest wilde verstoren is opgesloten. Orcs maken zich klaar voor het laatste gevecht. En dat is nog maar een tipje van de sluier. Kom ook! Kids zijn welkom van 18.30 tot 20.00 uur. Daarna maakt de Ruïne zich op voor een extra griezelige ronde voor 12+ van 20.45 tot 22.15 uur. Natuurlijk worden geestige bezoekers zeer op prijs gesteld. Tegen een kleine vergoeding is het ook mogelijk je te laten schminken.

De entree bedraagt €3,- voor de eerste ronde en €5,- voor de extra griezelige ronde. Je hoeft geen kaartjes te bestellen. De poort gaat om 18.30 uur open. Voor de tweede ronde gaat de poort open om 20.45 uur. Zie ook ruinevanbrederode.nl.

 

 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
Café-Biljart Carillon
LEQUAL Online Marketing