Hans van der Mast en Michel Mulder exposeren

Door: Bos Media Services

BEVERWIJK - De Beverwijkse fotografen Hans van der Mast en Michel Mulder exposeren van 19 mei tot en met 20 juni 2015 in het centrum voor fotografie ISOO.nu aan het Stationsplein 46. Gedurende deze periode is de expositie elke dinsdag en donderdag van 20:00 tot 22:00 uur en elke zaterdag van 12:00 tot 16:00 uur te bezichtigen. 

Hans van der Mast zit inmiddels 20 jaar in het fotografievak. Wie kent hem niet van de rubriek 'Ze kennen me ’r van' en de vele fotoworkshops die hij regelmatig geeft. De expositie '20 jaar Hans van der Mast Fotografie in zwart-wit portretten' laat een aantal directe, open portretten met een vleugje humor zien. Portretten met een verhaal. Portretten met een mens achter het gezicht. Als u geïnteresseerd bent in het verhaal achter Hans van der Mast, dan bent u op 15 juni welkom bij zijn lezing, eveneens in ISOO.nu (Zie ook: www.mast.nl).

Michel Mulder exposeert met een preview uit zijn 'Sonnevanck Sundays'. Deze fotoserie schetst de intimiteit van een fantasie, een luie zondagochtend, die zich heeft afgespeeld in alle kamers van Hotel Sonnevanck. Erotiek, emotie, verveling, geladen spanning. Het oog van de toeschouwer bepaalt. De gehele serie is gemaakt in zwart-wit, om nog beter tot de diepere emotie te kunnen doordringen. Uit elke sessie is tijdens de expositie één beeld te zien. Daarnaast zijn er mini-boekjes te koop, als voorproefje op het boek dat Mulder later op de markt zal brengen (Zie ook: www.michelmulderfotografie.nl).

ISOO.nu is hét centrum voor fotografie binnen de regio IJmond dat tot doel heeft mensen van jong tot oud, van amateur tot professional, een podium te bieden om fotografie te beleven. Met enige regelmaat worden er lezingen en exposities georganiseerd en is er elke dinsdagavond van 20:00 tot 22:00 uur gelegenheid elkaar te ontmoeten en ervaringen op het gebied van fotografie uit te wisselen. Daarnaast is elke eerste donderdag van de maand het Fotocafé IJmond geopend, eveneens van 20:00 tot 22:00 uur. Kijk voor meer informatie op de website www.isoo.nu of facebook www.facebook.com/isoo.nu.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing