Harm Edens opent programma over duurzaamheid

Door: Radio Beverwijk

BEVERWIJK - "IJmond; droom groen!" is één van de boodschappen van Harm Edens (tv-presentator) voor inwoners en organisaties in de IJmond. Luister vanavond van 18.00 tot 19.00 voor het eerst naar het nieuwe radioprogramma over een duurzaam IJmond op Radio Beverwijk, Heemskerk FM en RTV Seaport. In de zendtijd van IJmond Actueel staat de donderdag voortaan in het teken van duurzamheid, Radiopresentator Beerend Westers gaat deze eerste keer in gesprek met Harm Edens en wethouder Nevin Özütok.

Vanaf vandaag is "IJmond Duurzaam Business Nieuws" elke donderdagavond te horen. Iedere week zijn er verschillende gastsprekers om te praten over één van de belangrijkste opgaven van deze tijd: klimaatverandering en CO2-reductie. De eerste radio-uitzending - met Harm Edens - staat in het teken van CO2-uitstoot. Wat zijn de nieuwe ontwikkelingen op dit gebied? En wat kunnen inwoners en bedrijven in de IJmond hiermee? Harm: "Begin niet met kleine oplossingen, maar begin eens met groen dromen. Wat voor IJmond willen we in 2030 hebben? Hoe ziet de IJmond er dan uit? En reken dan eens terug: wat moet je als inwoner of bedrijf dan nu gaan regelen?" Wethouder Nevin Özütok spreekt over hoe dit beleid in Beverwijk geregeld is.

Duurzame onderwerpen

De komende weken worden verschillende duurzame onderwerpen aangesneden. Hoe gaan bedrijven om met alle duurzaamheidsopgaven waar ze mee aan de slag moeten? Hoe pakken gemeenten de verduurzaming en de energietransitie aan? En wat doen inwoners, ondernemers en bijvoorbeeld scholen? Luister komende maanden naar IJmond Duurzaam Business Nieuws om meer over te weten te komen! Of luister de uitzendingen terug op radiobeverwijk.nl/gemist.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing