Hartstochtelijk en humoristisch theaterconcert over verwondering

Door: Ab Jenema

Foto R. Hellevoort

IJMOND - Op zondag 3 september is 'Hier Dooft Niets' te zien in het Muziekfort in Beverwijk. De Andersons zullen tijdens de voorstelling een bijzondere gast uit de regio ontvangen, deze middag is dat striptekenaar Peter de Wit.

Samen met Arjen Lubach maakten De Andersons eerder de voorstelling 'Stockholm Sneeuwt' en veroverden menig hart met hun muzikale hoogstandjes, poëtische pareltjes en onbedwingbare enthousiasme. Nu brengt dit sprankelende kleinkunstgezelschap een hartstochtelijk en humoristisch theaterconcert over verwondering. Met liederen vol levenslust, liefdeslust en troost in stormachtige tijden trekken ze ten strijde tegen de onverschilligheid en doen ze een liefdevolle oproep tot verwondering.

Daarnaast gaan ze een uitdaging aan die ervoor zorgt dat 'Hier Dooft Niets' elke keer anders is: als extra traktatie nodigen ze iedere voorstelling ook een lokale held, muzikant, schrijver, filosoof of kunstenaar uit die zijn of haar verwondering deelt met De Andersons en het publiek. Deze middag is dat striptekenaar Peter de Wit die bij het grote publiek bekend werd met zijn creatie "Sigmund", de cynische psychiater die sinds 1994 iedere dag in De Volkskrant verschijnt. In 1999 kreeg Peter de Wit de Stripschapsprijs voor zijn gehele oeuvre. Peter zal als onderdeel van dit theaterconcert op eigen wijze vertellen over wat hem verwondert, inspireert en beweegt.

Vorig seizoen ontwikkelden De Andersons 'Hier Dooft Niets' op goed bewaarde bijzondere locaties en waren o.a. Freek de Jonge, Nynke Laverman, Theo Nijland en Maartje van Weegen te gast.
Je bent gewaarschuwd: De Andersons zijn eropuit om je hart te veroveren en je met nieuwe dromen naar huis te sturen!

De pers over voorgaande voorstellingen van De Andersons:
"Wonderschone liedjes", "Ze zetten iets heel bijzonders op de planken. Conceptueel een vondst en qua acteren en zang een topprestatie.", "Een warme en overdonderende gebeurtenis".

Hier Dooft Niets speelt op zondag 3 september om 15:00 in het Muziekfort te Beverwijk | Kaarten kosten €15,- | Reserveren via:  www.muziekfort.nl | Meer info: www.deandersons.nl

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing