Hazeltje en Grote Haas in Kennemer Theater

Door: Bos Media Services

BEVERWIJK - Theater Terra, bekend van onder andere Kikker is Jarig, Dribbel, Koning van Katoren en Ali Baba en de 40 rovers, presenteert dit seizoen het theaterdebuut van Hazeltje en Grote Haas. Op zaterdag 26 september 2015 is de voorstelling te zien in het Kennemer Theater. 

Met de familievoorstelling "Raad eens hoeveel ik van je hou" komen de personages uit de bekende boekjes van Sam McBratney en Anita Jeram en de gelijknamige tv-serie tot leven in het theater. Raad eens hoeveel ik van je hou is geschikt voor iedereen vanaf 4 jaar.

Hazeltje en Grote Haas houden vreselijk veel van elkaar. Maar hoeveel precies, dat is niet makkelijk te meten! Tijdens de lente, zomer, herfst en winter probeert Hazeltje iets héél belangrijks te vertellen aan Grote Haas: "Raad eens hoeveel ik van je hou?" Na dit avontuur heeft Hazeltje slaap en legt Grote Haas hem voorzichtig in zijn bedje van varens. En terwijl Grote Haas dicht naast Hazeltje gaat liggen fluistert hij: "Ik hou van jou helemaal tot aan de maan... en terug!" Hazeltje en Grote Haas springen, klimmen en zwieren om te laten zien hoeveel ze van elkaar houden. Hoe ze dat doen, zie je in het theater! Met Dick Feld, Eric-Jan Lens,  Wesley de Ridder en Sanne Franssen.

Theater Terra maakt al bijna 40 jaar zeer gewaardeerde familievoorstellingen en musicals die te zien zijn in de Nederlandse en Vlaamse schouwburgen. Daarnaast hebben voorstellingen van Theater Terra over de hele wereld gespeeld, onder andere in de Verenigde Staten (inclusief Broadway), Canada, Japan en China. Bekende voorstellingen van Theater Terra zijn onder andere
Kikker, Dolfje Weerwolfje, Koning van Katoren, Koekeloere, Dribbel, Kikker is
jarig en Ali Baba en de 40 rovers. Naast "Raad eens hoeveel ik van je hou" brengt Theater Terra dit seizoen ook Koning Arthur naar het theater.

Kijk voor meer informatie en de volledige speellijst van "Raad eens hoeveel ik van je hou" op www.theaterterra.nl. De voorstellingen van Theater Terra zijn mede mogelijk gemaakt door Fonds Podiumkunsten.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing