Heel Heemskerk Rockt & Rolt!

Door: Jan Pronk

Heemskerk - Cultuurhuis Heemskerk in samenwerking met winkeliers- en horeca-vereniging organiseert op zaterdag 16 juni de cultuurmarkt “Heel Heemskerk Rockt ‘n Rollt!”.
Het centrum van Heemskerk zal die dag bruisen van Rock & Roll. Vele auto’s uit lang vervlogen tijden zullen in het centrum worden opgesteld zoals dat ook 7 jaar geleden is georganiseerd. Dit succes willen we dit jaar herhalen.

Er komen diverse podia in het centrum voor bandjes en dansverenigingen. De kunstmarkt, die een paar keer per jaar georganiseerd wordt, komt om de Dorpskerk heen te staan. Hier kunnen kunstenaars hun werken tentoonstellen en verkopen. Tevens is er een markt met kleding, vintage en retrospullen, zoveel mogelijk in het rock ’n roll sfeertje.

Ben je in het bezit van een oldtimer van vòòr 1975? Meld je dan aan! Dan zorgen wij voor een mooie plek in het centrum. Je kunt dan ook eigen vintage spullen vanuit je kofferbak verkopen. Deelname aan deze dag is gratis en jij en je passagiers krijgen een lunch en een goodie-bag. 

Voor meer informatie volg ons op onze facebookpagina ‘Cultuur in Heemskerk’:

Aanmelden graag via mail: [email protected]

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing