Heemskerk wint voor de 5e keer prijs schoonste strand van Noord-Holland

Door: Jan Pronk

HEEMSKERK – Het strand van Heemskerk is voor de 5e keer uitgeroepen tot schoonste strand van Noord-Holland. Tijdens de Strandverkiezingen – een initiatief van Rijkswaterstaat – worden ieder jaar de stranden van Nederland onder de loep genomen.

Zijn de stranden schoon, ligt er weinig afval en is er aandacht voor de natuur? Een inspecteur geeft aan welke stranden het beste uit de verf komen. Naast Heemskerk deden ook stranden in Bergen, Wijk aan Zee, Den Helder en Texel mee aan de wedstrijd. De prijs voor het schoonste strand is niet de enige. Tijdens de uitreiking op Ameland kregen we ook de prijs voor ‘Zeer schoon strand’.  Wethouder Piet Burgering nam de prijs in ontvangst, samen met onze vastgoedbeheerder en adviseur recreatie & toerisme.

Het winnen is te danken aan de bezoekers zelf, maar ook aan de Strandvereniging Heemskerck en strandpaviljoen De Vrijheit. Zij zorgen er het hele zomerseizoen voor dat het strand schoon blijft. Zonder hen was dit niet gelukt. De prijs voor schoonste strand vieren we binnenkort óp het strand zelf.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing