Heliomare organiseert voorzieningenbeurs

Door: Jan Pronk

IJMOND - Het uitzoeken van een goede rolstoel, aangepast vervoersmiddel of communicatiemiddel is niet eenvoudig. Er is veel op de markt, maar het blijft soms een zoektocht. Op al deze vragen hopen wij een antwoord te bieden. Daarom organiseert Heliomare Revalidatie afdeling kind/jeugd een voorzieningenbeurs op maandag 20 mei bij Heliomare in Heemskerk.

Ongeveer 30 leveranciers staan deze middag voor u klaar. U bent van harte welkom tussen 14.30 en 18.00 uur in de Plaza van Heliomare Heemskerk de Velst 1.
Of u nu ouder bent, (para)medicus, student, leerling of geinteresseerde, u bent welkom en kunt gewoon binnenlopen. Gratis toegang.

U kunt kennis maken met allerlei voorzieningen op het gebied van kinderrevalidatie.
Denk hierbij aan beweeghulpmiddelen, aanpassingen in de ADL en communicatie: zoals rolstoelen, statafels, communicatie hulpmiddelen, aangepaste auto’s, fietsen en andere vervoersmiddelen, spalken, speelgoed. U kunt overal kijken, maar er is ook gelegenheid tot het stellen van vragen aan leveranciers, bekijken welke nieuwste hulpmiddelen er op de markt zijn. Het is een kleine maar veelzijdige beurs wat betreft producten en hulpmiddelen.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing