Hendrix Alive Project eert gitaarvirtuoos Jimi Hendrix in Podium Laurentz

Door: Jan Pronk

Foto: Eelco Bisschop

HEEMSKERK - Dit jaar is het alweer 80 jaar geleden dat gitaarlegende Jimi Hendrix werd geboren. Wat is een betere manier om iemand te herdenken dan met een concert? Op zaterdag 21 januari staan The Hendrix Alive Project in Podium Laurentz op de tent op z’n kop te zetten. Benieuwd of er ook vuur aan te pas zal komen? Daar kom je maar op één manier achter…

The Hendrix Alive Project wist zich op de kaart te zetten in Nederland door mee te doen met een landelijke bandcompetitie. Hierna volgden een groot aantal optredens in binnen- en buitenland, waaronder een aantal tours door Engeland. Gitaarvirtuoos Eelco Bisschop heeft de bezetting sinds het begin een aantal keer zien veranderen, ondanks dat is de tribute aan Jimi Hendrix er niet minder om geworden. Sterker nog, het avondvullende repertoire wordt volgens velen benoemd als een goede benadering van Jimi Hendrix zelf. Als je je ogen dicht doet ben je terug in de tijd.

De avond begint met een voorprogramma van Angel’s Fuzz om 20:30 uur (deuren open om 20:00 uur), The Hendrix Alive Project speelt om 21:30 uur in Podium Laurentz aan de A. Verherentstraat 1 te Heemskerk. Meer info en tickets op www.podiumlaurentz.nl.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing