Herdenking op begraafplaats Duinrust

Door: Bos Media Services

BEVERWIJK - Op zondag 21 december 2014 wordt op begraafplaats Duinrust een algemene herdenking georganiseerd. Iedereen is hierbij welkom om zijn of haar geliefden te herdenken. De herdenking is van algemene aard; het maakt niet uit welk geloof u heeft, of u inwoner bent van de gemeente Beverwijk, of degene die u is ontvallen is begraven óf hoe lang geleden dat is. 

De aula is geopend om 15:30 uur, de herdenking begint om 16:00 uur. Onder begeleiding van Marianne Heimering, uitvaartbegeleider en Ron Hopman, geestelijk verzorger, krijgt u de gelegenheid om samen met velen te herdenken en gedenken. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door een gelegenheidskoor van Muziekschool Heemskerk onder leiding van Frans Kocx. Net als vorige jaren kunt u gebruiken maken van de mogelijkheid om, na afloop, een kaars op het graf of in de urnenmuur te plaatsen óf bij de algemene herdenkingsplaats. Begraafplaats Duinrust is gevestigd aan de Bankenlaan 174.

Voor meer informatie kan worden gebeld met de heer M. Haije, beheerder begraafplaats Duinrust: 0251 223262 / 06 55128421.

advertenties

Fietspoint
Autoverzekering vergelijken
Café-Biljart Carillon
Bloemsierkunst De Duinroos
Energie vergelijken
Goedkoopste Energieleverancier
TarwegrasKoning
Energie Vergelijken
Energievergelijker
Lenary.nl
Kentekencheck
Sim Only Check
goedbegin.eu
Vergelijk vaste lasten
Startpagina24.com
Ikvergelijk.nu
Online Casino Informatie
Telefoon.nl
Creditcard.nl
huizenmarkt.nl
Independer
TV Expert
Radio Control Expert
SimOnly Discount
Outdoor kleding
Uitvaartverzekering.nl
HaardenExpress