Herdenkingsplechtigheden op donderdag 4 mei 2017

Door: Jan Pronk

IJMOND – Op donderdag 4 mei aanstaande organiseren de stichting 4 mei Beverwijk, Indiëmonument en Wijk aan Zee vier kransleggingen en enkele herdenkingsmomenten. Hieronder volgen de momenten in chronologische volgorde, waarbij aangegeven wordt welke bestuurder(s) aanwezig is/zijn.

11.30 uur - kranslegging op het Stationsplein.

Het gehele college is hierbij aanwezig. 

12.15 uur - Indiëmonument op het Kuenenplein

De burgemeester houdt een korte toespraak en legt in gezelschap van de andere leden van het college een krans bij het monument. Na de kransleggingen nemen de aanwezigen enige ogenblikken stilte in acht. 

18.30 uur - burgemeester Ossel en de wethouders De Rudder, Erol en Dorenbos zijn aanwezig bij de kranslegging op het Westerhoutplein. 

18.45 uur - herdenkingsdienst in de Hervormde Kerk aan het Julianaplein in Wijk aan Zee. Aansluitend is er een stille tocht naar en een kranslegging bij het monument aan de Zwaanstraat. Bij deze herdenking houdt wethouder C. van Weel namens het college een toespraak en legt een krans. 

19.15 uur - herdenkingsbijeenkomst in de aula van begraafplaats Duinrust, gevolgd door een stille tocht over het terrein van de begraafplaats. Bij deze herdenking zijn de burgemeester en wethouder Erol aanwezig. Burgemeester Ossel houdt een korte toespraak.

Na de bijeenkomsten in Wijk aan Zee en op Duinrust nemen de aanwezigen om 20.00 uur twee minuten stilte in acht.

Beverwijk, 1 mei 2017 

advertenties

Fietspoint
Autoverzekering vergelijken
Café-Biljart Carillon
Bloemsierkunst De Duinroos
Energie vergelijken
Goedkoopste Energieleverancier
TarwegrasKoning
Energie Vergelijken
Energievergelijker
Lenary.nl
Kentekencheck
Sim Only Check
goedbegin.eu
Vergelijk vaste lasten
Startpagina24.com
Ikvergelijk.nu
Online Casino Informatie
Telefoon.nl
Creditcard.nl
huizenmarkt.nl