Herfstspeurtocht bij kinderboerderij De Baak

Door: Bos Media Services

BEVERWIJK - Op woensdag 21 oktober 2015 kunnen kinderen deelnemen aan een herfstspeurtocht door park Westerhout. Deze activiteit vindt plaats in het kader van de maandelijkse 'BaakBelevenis' en wordt gehouden van 13:30 tot 15:30 uur.  

Zorg dat je je speurneus meeneemt op deze bijzondere woensdagmiddag want we gaan in het park op zoek naar de sporen van allerlei mysterieuze dieren. Kun jij ze allemaal vinden? En hoe zien deze dierensporen er eigenlijk uit? Dat en meer ontdek je als je meegaat op deze verrassende speurtocht! De route kan in een uur gelopen worden en is niet goed begaanbaar voor rolstoelen en kinderwagens. Deelname aan deze activiteit is gratis en na afloop is er voor iedereen een klein cadeautje!

Volg NME de Baak op Facebook en je bent altijd op de hoogte van de laatste activiteiten op kinderboerderij de Baak. NME de Baak organiseert activiteiten op het gebied van natuur- en milieueducatie in Beverwijk en omgeving. Kinderboerderij en NME-centrum De Baak zijn gevestigd aan de Westerhoutweg 18.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing