Herfstspeurtocht in park Westerhout

Door: Jan Pronk

BEVERWIJK - Op woensdagmiddag 14 oktober organiseert Natuur- en Milieueducatie Beverwijk een herfstspeurtocht door park Westerhout. De middag is van 14.00 uur tot 16.00 uur, kom jij ook?

Speurtocht in het bos

Tijdens de speurtocht kom je allerlei vragen tegen en misschien een paar kabouters. Zo leer jij van alles over het bos en de dieren die er wonen. Deze tocht kun je samen met een volwassene volgen, uiteraard letten zij op de 1,5 meter afstand. Denk om regenkleding wanneer het herfstachtig weer is.

Aanmelden

Deze activiteit is geschikt voor kinderen van 4-10 jaar, aanmelden is noodzakelijk en kan via de volgende aanmeldlink www.nmebeverwijkheemskerk.nl/herfstbaak. De activiteit vindt buiten plaats en wij vragen u rekening te houden met de 1,5 meter afstand. Om die reden werken wij met tijdsblokken. Wij verzoeken u vriendelijk doch dringend de aanwijzingen van de medewerkers ten allen tijden op te volgen, zo houden wij de activiteit leuk en veilig!

Deelname is gratis. Startpunt is het informatiebord bij park Westerhout aan de Westerhoutweg te Beverwijk.

NME Beverwijk

NME Beverwijk organiseert activiteiten op het gebied van natuur- en milieueducatie in Beverwijk en omgeving. Voor meer informatie over ons aanbod kijkt u op www.nmebeverwijkheemskerk.nl of neemt u contact op via [email protected]. Volg ons ook op Facebook!

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing