Herfstverhalen in het bos

Door: Ab Jenema

IJMOND - Op woensdagmiddag 25 oktober organiseert Natuur- en Milieu Educatie Beverwijk vanaf kinderboerderij de Baak ‘Herfstverhalen in het bos’. Kabouters wijzen je de weg door park Westerhout waar je op zoek gaat naar herfstschatten. Misschien komen we ook andere bosbewoners tegen…

Herfstverhalen in het bos
Tijdens de wandeling kom je langs verschillende verhalen over de herfst en ga je op zoek naar herfstschatten in het bos. Naast je zoektocht naar kleine dieren kom je misschien Momfer de Mol tegen! Kom je meespeuren?

Meedoen
Je kunt meedoen aan de speurtocht tussen 13.30 uur en 15.30 uur. De speurtocht duurt ongeveer 60 minuten. Het is handig om laarzen te dragen en zorg voor kleding die een beetje vies mag worden. Deelname is gratis en iedereen is welkom!

NME Beverwijk
NME Beverwijk organiseert activiteiten op het gebied van Natuur- en Milieu Educatie in Beverwijk en omgeving. Voor meer informatie over ons aanbod kijkt u op www.nmeijmond.nl, voor meer informatie neemt u contact op via nme@odijmond.nl. Volg kinderboerderij de Baak op Facebook en blijf op de hoogte van de komende NME activiteiten! 

 

advertenties

Fietspoint
Autoverzekering vergelijken
Café-Biljart Carillon
Bloemsierkunst De Duinroos
Energie vergelijken
Goedkoopste Energieleverancier
TarwegrasKoning
Energie Vergelijken
Energievergelijker
Lenary.nl
Kentekencheck
Sim Only Check
goedbegin.eu
Vergelijk vaste lasten
Startpagina24.com
Ikvergelijk.nu
Online Casino Informatie
Telefoon.nl
Creditcard.nl
huizenmarkt.nl
Independer
TV Expert
Radio Control Expert
SimOnly Discount
Outdoor kleding
Uitvaartverzekering.nl
HaardenExpress