Herfstwandeling in het bos!

Door: Ab Jenema

IJMOND - Op woensdagmiddag 20 oktober organiseert Natuur- en Milieueducatie Beverwijk vanaf De Smaeckkamer een bijzondere herfstwandeling vol dichtplezier.

Herfstwandeling door het bos
De wandeling start vanaf de achterzijde van de Smaeckkamer en kabouters wijzen de weg in het bos. Als je wilt mag je zelf ook een kaboutermuts op, hiervoor geldt wel: op = op. Tijdens de wandeling kom je allerlei herfstachtige versjes tegen en wie weet kun je in het bos met allerlei natuurlijke materialen nog wel iets knutselen.

Meedoen
Je kunt meedoen aan het programma tussen 14.00 uur en 15.30 uur. De speurtocht duurt ongeveer 50 minuten. Bij slecht weer is het verstandig om de kleding hierop aan te passen.  Deelname is gratis en iedereen is welkom! Na afloop is staat er nog een heerlijk glas limonade voor je klaar bij de Smaeckkamer.

NME Beverwijk
NME Beverwijk organiseert activiteiten op het gebied van Natuur- en Milieueducatie in Beverwijk en omgeving. Voor meer informatie over ons aanbod kijkt u op https://www.nmeijmond.nl voor meer informatie neemt u contact op via [email protected]

Volg kinderboerderij de Baak op Facebook en blijf op de hoogte van de komende NME activiteiten! 

 

 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
Café-Biljart Carillon
LEQUAL Online Marketing